Sivut

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Valkosuklaavanukas



Olen onnekas, kun asun kaupungissa, jossa on vegaanisia erikoistuotteita myyviä kauppoja. Vegaanisten suklaiden maistelu on suklaahirmulle parasta hupia. Vielä hauskempaa on kehittää jälkiruokia ja herkkuja vegaanisista tuotteista. Vegekaupassa myytävä vegaaninen Sweet Williams -valkosuklaa jalostui tänään vanukkaaksi.

Ainekset
  • 50 g vegaanista valkosuklaata
  • 5 dl soijamaitoa
  • 3 rkl maizenaa
  • 0,5 dl (ruoko)sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 0,25 tl suolaa
  • 1 rkl sinistä Keiju-margariinia

Ohje
  • Sekoita kattilassa ilman lämpöä maizena, sokeri, suola ja vaniljasokeri.
  • Laita levy päälle ja lisää maito koko ajan vispaten.
  • Lisää valkosuklaa paloina kattilaan.
  • Kiehauta, niin että vanukas sakenee. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon margariini.
  • Annostele nätteihin kulhoihin ja tarjoa jäähtyneenä.

2 kommenttia:

  1. Teen sitä sulle joskus! Jaettu nam on kaksinkertainen nam.

    VastaaPoista