Tästä oli alkuun tarkoitus tulla tavanomainen "pikaruoka", eli sekoitus pastaa, papuja ja kasviksia. Jääkaapissani oli kuitenkin smoothieen käyttämäni tuoreen pinaatin loppu, joten päätin tehdä pastan seuraksi pestoa - tässä syy, miksi ohje ylsi blogiinpostattavalle tasolle.
Ainekset
- täysjyväpastaa
- n. 2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja & tomaattien öljyä
- 1-2 sipulia
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 1 kesäkurpitsa
- 1 prk kidneypapuja
- pari kourallista pinjansiemeniä
- pari kourallista tuoretta pinaattia
- öljyä
- suolaa, pippuria
- kourallinen cashew-pähkinöitä
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Pilko pastan kiehuessa sipulit, valkosipuli ja kesäkurpitsa.
- Kaada pannulle aurinkokuivatut tomaatit silputtuina sekä tomaattien öljyä. Lisää sipuli ja ruskista niitä kevyesti, lisää sitten valkosipuli ja kurpitsa.
- Valuta ja huuhtele pavut ja lisää muiden ainesten sekaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Paahda kuivalla pannulla pinjansiemenet kevyen rusahtaviksi.
- Soseuta siemenet ja pinaatti. Kaada joukkoon öljyä sekä tarvittaessa tilkka vettä, mausta suolalla ja pippurilla.
- Paahda cashew-pähkinät kuivalla pannulla. Yhdistä keitetty pasta, papu-kesäkurpitsaseos sekä pähkinät, tarjoa peston kanssa.
Voit halutessasi myös sekoittaa peston pastan joukkoon, ennen sen yhdistämistä muiden aineiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti