Sivut

torstai 7. marraskuuta 2013

Manteli-suklaamousse




Jos ei vuosipäivänä jaksa leipoa kakkua (joka kahdelle hengelle tuntuu muutenkin hieman liioitellulta), voi aina jälkiruoaksi tarjota vaikkapa helppoa ja nopeaa moussea.

Ainekset
  • 1 prk kasvisvispiä (Alpron Airy & Creamy)
  • 60 g vegaanista suklaata (Brunberg)
  • 0,5 dl mantelijauhoja
  • mantelirouhetta
Ohje
  • Vatkaa vispi vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa ja paahda mantelijauhoja kuivalla pannulla, kunnes se on kauniin väristä.
  • Yhdistä aineet ja kokoa tarjoiluastioihin. Koristele halutessasi paahdetulla mantelirouheella.

Kahdelle hengelle tästä riittää hyvin myös santsiannokset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti