Sivut

maanantai 22. lokakuuta 2012

Kesäkurpitsa-nakkipasta




Tämä on kunnon opiskelijaruokaa: nopeaa, halpaa ja ketsuppista, mutta silti todella hyvää! Annos syntyi kun kaipasin lenkin jälkeen jotain proteiinipitoisempaa ruisleivän ja banaanin sijaan ja löysin jääkaapista paketin lupiininakkeja, jotka olin joskus ostanut kokeilumielessä. Lupiininakkejen sijaan voi toki käyttää muitakin vegaanisia nakkeja, ihan oman maun ja kaupan valikoimien mukaan.

Ainekset
  • 2-3 dl ruispastaa
  • suolaa, rypsiöljyä
  • 1 suuri kesäkurpitsa
  • 1/2 pkt (á 250 g) Lupinen Cocktail Würstheneitä tai muita vegaaninakkeja
  • margariinia
  • 2 rkl - 1/2 dl ketsuppia
  • mustapippuria

Ohje
  • Keitä pasta kypsäksi runsaassa suolalla maustetussa vedessä rypsiöljyn kanssa.
  • Pastan kiehuessa pilko kesäkurpitsa ja paloittele nakit.
  • Kaada kypsät pastat lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä.
  • Paista sitten kesäkurpitsaa ja nakkeja margariinin kanssa kattilassa, kunnes kesäkurpitsa alkaa tummua ja pehmetä.
  • Lisää joukkoon pasta, mausta ketsupilla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti