Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Munakoiso-tofupaistos


Paistos voittaa maussa sen minkä ulkonäössä häviää!

Olen viime viikkoina huomannut mieltyväni yhä enemmän munakoison makuun. Ja aurinkokuivatut tomaatit ovat kerrassaan ihania! Ohjetta voi myös soveltaa vaihtamalla tofun esimerkiksi papuihin tai kikherneisiin. Mausteiksi sopivat myös välimerelliset yrtit, kuten basilika, oregano ja rosmariini. Tämä taitaa ehkäpä olla maailman helpoin munakoisoruoka (jos helpompiakin löytyy, niin kertokaa!).

Ainekset
  • suuri munakoiso
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
  • 1 pkt (hasselpähkinä)tofua
  • 5 aurinkokuivattua tomaattia

Ohje
  • Lämmitä uuni 200 asteeseen ja vuoraa uuninpelti leivinpaperilla.
  • Pilko munakoiso ja levittele palaset leivinpaperin päälle.
  • Sirottele pinnalle suola ja pippuria. Valuta päälle myös aurinkokuivattujen tomaattien öljyä.
  • Pilko tofu ja levitä pellille.
  • Paista uunissa 10-20 minuuttia, kunnes tofu ruskistuu hieman.
  • Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita tofun ja munakoison joukkoon.

Munakoisopaistosta voi hyvin tarjota myös lisukkeena, jos jättää tofun pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti