Sivut

maanantai 7. toukokuuta 2012

Pinaattirulla


Tämän ohjeen alkuperäinen inspiraatio on Valion pinaatti-tonnikalarulla, mutta kuten arvata saattaa, ohjeella ei esikuvansa kanssa kuitenkaan ihan hirveästi ole yhteistä.

Ainekset
  • 2 pss pakastepinaattia
  • 50 g margariinia
  • 2 rkl soijajauhoja
  • 5,5 dl kaurajuomaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 pkt papumixiä
  • 1 punasipuli
  • 1 dl tilliä
  • 1 rss Tofutti-tuorejuustoa (Garlic & Herb)
  • 1 dl soijajogurttia
  • mustapippuria

Ohje
  • Hauduta pinaattia rasvassa kattilassa, kunnes neste on suunnilleen haihtunut. Anna jäähtyä.
  • Sekoita soijajauhot desiin kaurajuomaa. Lisää loppu kaurajuoma, suola, sokeria, pinaatti ja jauhot.
  • Kaada uuninpellille leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia. Anna jäähtyä.
  • Muussaa sillävälin papuja hieman, pilko tilli ja punasipuli ja sekoita täytteen ainekset keskenään.
  • Levitä täyte pohjalle ja rullaa kuten kääretorttu.
  • Kuumenna uunin keskiosassa 225 asteessa 10-15 minuuttia.
  • Leikkaa paloiksi ja tarjoile.


Kuvassa pinaattirulla ja pestokierteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti