Tämän ohjeen alkuperäinen inspiraatio on Valion pinaatti-tonnikalarulla, mutta kuten arvata saattaa, ohjeella ei esikuvansa kanssa kuitenkaan ihan hirveästi ole yhteistä.
Ainekset
- 2 pss pakastepinaattia
 - 50 g margariinia
 - 2 rkl soijajauhoja
 - 5,5 dl kaurajuomaa
 - 1 tl suolaa
 - 1 tl sokeria
 - 2,5 dl vehnäjauhoja
 - 1 pkt papumixiä
 - 1 punasipuli
 - 1 dl tilliä
 - 1 rss Tofutti-tuorejuustoa (Garlic & Herb)
 - 1 dl soijajogurttia
 - mustapippuria
 
Ohje
- Hauduta pinaattia rasvassa kattilassa, kunnes neste on suunnilleen haihtunut. Anna jäähtyä.
 - Sekoita soijajauhot desiin kaurajuomaa. Lisää loppu kaurajuoma, suola, sokeria, pinaatti ja jauhot.
 - Kaada uuninpellille leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia. Anna jäähtyä.
 - Muussaa sillävälin papuja hieman, pilko tilli ja punasipuli ja sekoita täytteen ainekset keskenään.
 - Levitä täyte pohjalle ja rullaa kuten kääretorttu.
 - Kuumenna uunin keskiosassa 225 asteessa 10-15 minuuttia.
 - Leikkaa paloiksi ja tarjoile.
 
![]()  | 
| Kuvassa pinaattirulla ja pestokierteitä. | 

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti