Ainekset
- 150 g savutofua
- 0,5 rkl rypsiöljyä
- 0,5 rkl balsamiviinietikkaa
- 0,5 rkl sitruunamehua
- 0,5 rkl sitruunapippuria
- 2 porkkanaa
- ½ kesäkurpitsa
- öljytilkka
- 1 rkl auringonkukansiemeniä
- 1 rkl kurpitsansiemeniä
- salaatinlehtiä
Ohje
- Kuutioi tofu. Sekoita tofukuutioihin öljy, balsamiviinietikka, sitruunamehu ja sitruunapippuri. Anna marinoitua pari tuntia tai yön yli.
- Laita siemenet pannulle keskilämmölle paahtumaan. Pese ja kuori porkkanat ja kesäkurpitsa. Höylää juustohöylällä tai kuorimaveitsellä ohuiksi siivuiksi.
- Siirrä siemenet pannulta syrjään ja paista porkkana- ja kesäkurpitsasiivuja öljytilkassa pari minuuttia.
- Siirrä porkkanat ja kesäkurpitsat pois ja paista tofukuutioita muutama minuutti.
- Asettele pestyt salaatinlehdet lautasen pohjalle, laita päälle porkkana- ja kesäkurpitsasiivut, tofukuutiot ja siemenet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti