Sivut

perjantai 25. toukokuuta 2012

Hedelmäsalaattia ja kookoskermavaahtoa


Sarakin pääsi kuvaan

Päivän ruokateemana piti olla seitanin valmistaminen, mutta Saran kanssa hetken asiaa pyöriteltyämme tulimme siihen tulokseen, että mielentilaan sopi paremmin jokin nopea ja helppo. Lämmin sää puolestaan sai haluamaan jotain raikasta. Helpon ja nopean ruokapäivän jälkiruoka oli hedelmäsalaatti kookoskermavaahdolla. Tällaisessa jälkkärissä aineiden suhde on tietenkin täysin muunneltavissa, mutta meidän hedelmäsalaattimme näytti tältä:

 Ainekset
  • kaksi isoa banaania
  • kolme kiiviä
  • omena
  • päärynä
  • tummia ja vihreitä rypäleitä
  • purkillinen (300 ml) SoyaToo!:n Cocos Whipiä (tai muuta kookoskermaa)
  • kanelia

Ohje
  • Pilko hedelmät kivan kokoisiksi paloiksi ja sekoita kulhossa.
  • Vispaa kerma. Perusmarketeista löytyvien "tavis" kookoskermojen pitäisi vispautua myös, mikäli SoyaToo!:ta ei ole hollilla.
  • Annostele hedelmäsalaatti ja kermavaahto nätteihin kuppeihin ja ripottele halutessasi päälle hieman kanelia.

2 kommenttia:

  1. Olipa ihanaa avata tietokone ja löytää tämä täältä valmiiksi kirjoitettuna! Elämä jaetulla blogilla on vaan niin paljon parempaa :D

    Mutta oli kyllä yllättävänkin hyvä yhdistelmä! Ja älyttömän täyttävä - mutta sehän johtui varmasti siitä paljon puhutusta herneproteiinista...

    Ja kuvakin on kerrassaan erinomainen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se herneproteiini, jota oli tosiaan se lamauttava 0,5g 100 millilitrassa :D Mustakin oli nyt kivaa tulla koneelle ja huomata, että sä oot kirjoittanut noista söpishodareista :)

      Poista