Kauniit astiat ovat puoli ruokaa :)
|
Tämä ohje lähti savutofun ja parsakaalin yhdistelmästä, josta sain päähäni kehitellä pyttipannun - jollaista valmistin ensimmäistä kertaa elämässäni. Helppoa ja hyvää, varsin mukavaa arkiruokaa!
Ainekset
- 3 suurehkoa perunaa
- 250 g parsakaalia
- kylmäpuristettua rypsiöljyä
- 250 g savutofua
- 3 pientä sipulia
- oreganoa
- mustapippuria
- 1 rss kirsikkatomaatteja
Ohje
- Keitä perunoita kuorineen noin 15 minuuttia, laita sitten parsakaali pystyyn kattilaan perunoiden keskelle, niin että se lähinnä höyrystyy.
- Anna kiehua vielä ja kokeile kypsyyttä haarukalla. Kun kärki uppoaa hieman ota perunat ja parsakaali pois kattilasta ja anna jäähtyä.
- Paloittele sillävälin sipulit ja savutofu. Paista niitä pannulla öljyssä.
- Paloittelee jäähtyneet perunat ja parsakaali. Lisää perunat pannulle ja mausta oreganolla ja pippurilla.
- Puolita kirsikkatomaatit ja lisää ne hetkistä myöhemmin myös pannulle. Lisää viimeisimpänä parsakaalit ja jatka paistamista kunnes perunat alkavat saada vähän väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti