Sivut

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Punavihreä pyttipannu


Kauniit astiat ovat puoli ruokaa :)

Tämä ohje lähti savutofun ja parsakaalin yhdistelmästä, josta sain päähäni kehitellä pyttipannun - jollaista valmistin ensimmäistä kertaa elämässäni. Helppoa ja hyvää, varsin mukavaa arkiruokaa!

Ainekset
  • 3 suurehkoa perunaa
  • 250 g parsakaalia
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 250 g savutofua
  • 3 pientä sipulia
  • oreganoa
  • mustapippuria
  • 1 rss kirsikkatomaatteja

Ohje
  • Keitä perunoita kuorineen noin 15 minuuttia, laita sitten parsakaali pystyyn kattilaan perunoiden keskelle, niin että se lähinnä höyrystyy.
  • Anna kiehua vielä ja kokeile kypsyyttä haarukalla. Kun kärki uppoaa hieman ota perunat ja parsakaali pois kattilasta ja anna jäähtyä.
  • Paloittele sillävälin sipulit ja savutofu. Paista niitä pannulla öljyssä.
  • Paloittelee jäähtyneet perunat ja parsakaali. Lisää perunat pannulle ja mausta oreganolla ja pippurilla.
  • Puolita kirsikkatomaatit ja lisää ne hetkistä myöhemmin myös pannulle. Lisää viimeisimpänä parsakaalit ja jatka paistamista kunnes perunat alkavat saada vähän väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti